Sakarya'nın İlk Hanım Ağası

Sakarya'nın Hendek ilçesinde düzenlenen 2009 Selman Dede Güreşleri'nin ağası, 100 bin YTL veren Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik Sadıklar oldu. Sakarya'nın ilk hanım ağası ünvanını alan Sadıklar, çok mutlu olduğunu söyledi.

Hendek Belediyesi tarafından düzenlenen Hendek 10. Geleneksel Sünnet Şöleni ve Selman Dede Güreşleri, vatandaşların büyük katılımıyla gerçekleşti. Selman Dede Mesire Alanı'nda yapılan güreşler oldukça çekişmeli geçti. Ardından yapılan açık artırmada, Evin Tur'un sahibi Halit Evin, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik Sadıklar katıldı. 80 bin YTL ile başlayan açık artırmada en yüksek rakamı Hülya Gedik Sadıklar verdi. 100 bin YTL ile ağalığı alan Hülya Gedik, yatırımlarıyla geldikleri Hendek'te kendilerini her yönüyle kucaklayan bir ilçede böyle bir ünvanı da aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de, ağalığı bir bayana vermenin daha güzel olacağını belirterek "Gedik Holding, ilçemize gelerek yatırım yapmıştır. Kendilerini fahri hemşehrimiz yaptık. Bu yıl da bir ilki gerçekleştirerek ağalığı bir bayana verdik. Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik'e 2009 Güreşleri Hanım Ağalığı hayırlı olsun." dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]