Sakarya'nın en büyük ailesi iftarda buluştu

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından geleneksel iftar programının 5’incisini gerçekleştirildi.

Yoğun katılımın olduğu iftar programında SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SATSO ailesinin Sakarya’nın en büyük ailesi olduğunu söyledi.

SATSO tarafından geleneksel hale getirilen iftar programlarının 5’incisi bu yıl Reisoğlu Restoran\'da gerçekleştirildi. SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu üyelerinin misafirlerini kapıda karşıladığı programa Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan Şimşiroğlu, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli ve 4 bine yakın SATSO üyesi katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SATSO camiası olarak bu kentin en büyük ailesi olduklarını ve her üyenin ailenin bir ferdi olduğunu belirterek, bu yıl 5’incisini gerçekleştirdikleri geleneksel iftar programına katılan tüm protokol ve üyelere teşekkür etti. Kösemusul’un konuşmasının ardından Sakarya Müftüsü İlyas Serenli yemek duası yaptırdı.

İftar programı tasavvuf musikisi eşliğinde yenildi. Yaşanan bazı aksiliklere rağmen SATSO üyeleri bir arada olmaktan duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]