Sakarya'nın Avrupa'daki Gururu

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de yapılan Avrupa Karate Şampiyonası'nda ülkemizi genç - ümitler kategorisinde temsil eden başarılı sporcumuz Şeyda Burucu, aldığı Avrupa birinciliği ünvanı ile tüm Serdivanlılara gurur yaşattı. Bu gururun yaşanmasını sağlayan Şeyda Burucu, başarısından dolayı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar tarafından ödüllendirildi.

Serdivanlı başarılı sporcu Şeyda Burucu'nun daha bir çok uluslar arası müsabakalarda ülkemiz adına yarışacak olması nedeniyle, hem başarısını ödüllendirmek hem de gelecekteki başarılara için motive etmek amacıyla Serdivan Belediye Başkanlık Makamı'nda ödül töreni düzenlendi. Serdivan Belediyesi tarafından düzenlenen ödül törenine Spor İl Müdürü, Gençlik Spor Serdivan İlçe Müdürü Ali İhsan Çokal, Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve Şeyda Burucu'nun babası ve ablası ile hocası Mustafa Solmaz katıldılar. Hocası Mustafa Solmaz'ın da eşlik ettiği ödül töreninde, Şeyda Burucu hedefinin "kaçırdığı dünya şampiyonluğunu elde etmek ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek" olduğunu ifade etti. Kendisini tebrik eden ve ödüllendiren Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da, ''Ülkemizi her alanda başarıyla temsil eden insanlarımızla gurur duyuyoruz. Bunu başaran bir de hemşehrimiz olunca gururumuz kat kat artıyor. Şeyda kızımızı başarılarından dolayı tebrik ediyor, kendisini bundan sonra da hep zirvede görmek istiyoruz. Seni tekrar tebrik ediyorum. Seni önce iyi bir insan olarak yetiştiren babanı ve iyi bir sporcu olarak yetiştiren hocanı da kutluyorum'' dedi.

Dünya ikincisi ve Avrupa Şampiyonu karatecimiz Şeyda Burucu ödülünü Serdivan belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın elinden alırken, kendisine destek olanlara elde edeceği başarılar ile teşekkür edeceğini tekrarladı.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]