Sakaryalılar, sağlıklı yaşam için yürüyecekler

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında Sakarya’da “Yeni Yılda Sevdiklerimizle Sağlıklı Yaşama Yürüyoruz” etkinliği gerçekleştirilecek.

29 Aralık Pazar günü saat 11.00’de Kent Park’ta gerçekleştirilecek olan yürüyüşe şehir protokolünün yanısıra vatandaşların da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında 2014 yılı ‘Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı’ ilan edilmiş olup, bunun başlangıcı olarak da 29 Aralık 2013 Pazar günü Kent Park’ta saat 11.00’da ‘Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyoruz’ temalı yürüyüş programı gerçekleştirilecektir” denildi.

Sakarya Halk Sağlığı Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilecek olan yürüyüş etkinliğine Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de destek verecek.

Yürüyüşe uygun kıyafetle katılımın gerçekleştirilmesi istenen yürüyüş ile 2014 yılında gerçekleştirilecek olan yürüyüşlerin de startı verilmiş olacak.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]