Sakaryalılar, çadır sirkine büyük ilgi gösterdi

Türkiye turnesine 7 yıldır devam eden Türkiye Sirki\'nde, jonglörler, cambazlar, palyaçolar ve ilizyonistler çeşitli gösteriler sergiledi.

Klasik anlayıştaki çadırı tercih eden sirkin Adapazarı\'ndaki ilk gösterisinde jonglörler, cimnastikçiler ve ilizyonistlerin 1,5 saat süren gösterisini yaklaşık 2 bin kişi izledi.

Sirkin genel müdürü Melike Cankurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, gösteri yapmak için her yıl Sakarya\'ya geldiklerini ve büyük ilgi gördüklerini söyledi.

Cankurt, gösterileri genellikle kapalı spor salonlarında yaptıklarını, Sakarya\'daki gösteriyi çadırda yaptıklarını belirterek, "Gösterilerimiz bu sene çok farklı oluyor. Tel ve ip cambazları, cimnastikçiler, ilizyonistler, lastik kızlar ve jonglörlerimiz değişti ve gösterileri farklı oldu. Her yıldan farklı olarak bu sene artık bebeğimiz var. Bu yıl bebeğimizle sahneye çıkıyoruz. Bebeğimiz iki aylık ve akrobasi yapıyor. Seyircilerin ilgisini en çok o çekiyor. İki aylık bebeğin akrobasi yapması Türkiye\'de hem tatlı tepki hem de merak uyandırıyor insanlarda" şeklinde konuştu.

Sirkin gösterisi yarın sona erecek.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]