Sakaryalı Vekil: "70 gündür şehidimiz yok"

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Aralık Mahallesi\'nde kadınlarla bir araya geldi.

10 yılda Türkiye’de ve Sakarya’da gerçekleşen hizmetleri anlatan milletvekili Ayşenur İslam, barış sürecine değindi. Milletvekili İslam, "Çocuklarımızı askere gönderirken eğlenceler düzenliyoruz, kınalar yakarak uğurluyoruz ama içten içe çocuklarımıza sağ salim kavuşabilecek miyiz diye endişe ediyoruz. Bir kadın ve bir anne olarak bizler, acaba çocuklarımız eve tekrar dönebilecek mi diye kaygı yaşıyoruz. 30 yıldır bu endişeyi yaşadık. Çok şükür 70 gündür şehit cenazesi yok. Allah daim kılsın ki bundan sonra çocuklarımızı askere uğurlarken gerçekten şenlik havasında kutlayalım" diye konuştu.
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise Serdivan’ın Sakarya’da bir marka olduğunu belirterek, yapılan hizmetleri görmeye Türkiye’den birçok belediyenin Serdivan’a geldiğini söyledi. Başkan Alemdar, "Örnek projelere imza attık. Bize çok hayal kuruyorsunuz dediler. Rüya görüyorsunuz dediler. Ama biz bunları gerçekleştirdik. Hiçbir zaman yapamayacağımız işi vaat etmedik. Daha geçtiğimiz hafta İstanbul’dan bir ilçe belediyesi yaptığımız tematik parkları incelemeye geldi. Projelerini verdik" dedi.

Milletvekili Ayşenur İslam ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Aralık mahallesinde son olarak asker uğurlama programına giderek, askere gidecek gençleri tebrik ettiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]