Sakaryalı off-roadcular Düzce'deki yarışta kaza yaptı

Düzce’de gerçekleşen Türkiye 3. Ulusal Off-Road yarışlarında meydana gelen kaza, araç kamerası tarafından kaydedildi.

Doğanlı Köyü Asar Deresi mevkisinde dün düzenlenen yarışlara Sapanca Off Road Kulübü adına katılan 44 kapı numaralı Hüseyin Memioğlu, "S4" klasmanında parkuru tamamlamasına kısa bir süre kala aracının kontrolünü kaybederek devrildi.

Memioğlu’nun kaza anı ise araç içerisindeki kameraya yansıdı.

Görüntülerde Memioğlu ve yardımcı pilot Şükrü Arslan’ın kaza öncesi ve kaza sırasındaki konuşmaları ve kazanın ardından yan yatan araçtan çıkmaları yer alıyor.

"Finişi takla ile görmüş olduk"


Kaza yapan aracın pilotu Memioğlu, bitiş çizgisini araçlarıyla takla atarak geçtiklerini söyledi.

Kazanın tüm parkurları tamamladıktan sonra meydana geldiğini belirten Memioğlu, “Kapılı etap olan seyirci etabından start aldık. Tüm turlarımızı tamamladık çok hızlı bir şekilde finiş çizgisine yaklaştığımız sırada birden bumpa vurarak kontrolü kaybettik ve takla attık. Takla atarak finişi geçtik. Finişi takla ile görmüş olduk” diye konuştu.

Kazanın doğum günü olan 27 Nisan tarihinde gerçekleştiğini anlatan Memioğlu, “Kazadan sonra araçtan güvenli bir şekilde çıktık. Vücudumuzda herhangi bir sakatlık olmadı. Yarışların olduğu 27 Nisan doğum günümdü. Eşimin bana yarıştan önce yapmış olduğu pasta sürprizine ben iyi bir sürprizle karşılık vermedim. Doğum günümüze bu şekilde bir takla ile karşılamış olduk” ifadesini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]