Sakaryalı Mucit, Zincirsiz Bisiklet Sistemi Yaptı

Sakaryalı mucit 49 yaşındaki Mükremin Akar; son icadı olan “Zincirsiz Bisiklet Sistemi”ne patent aldı. Akar; üretici firmaların tekliflerini beklediğini söyledi.

Köy Hizmetleri Atölye Formeni’nden emekli olan ve yaptığı ilginç icatlarıyla Sakaryalı mucit olarak tanınan 49 yaşındaki Mükremin Akar; son icadı olan “Zincirsiz Bisiklet Sistemi”ne patent aldı.

Uluslar arası Patent sponsoru ve Patent Sahibi Şahinalp Hukuk Bürosu Avukatlarından Yılmaz ve Kaan Şahinalp’ın büyük destekleriyle “Zincirsiz Bisiklet Sistemi”ne patent aldığını dile getiren Sakaryalı mucit Mükremin Akar; bu konuda üretici firmaların desteğini beklediğini söyledi.

SADECE AYAK GÜCÜYLE

İki ayrı “Zincirsiz Bisiklet Sistemi”ne patent aldığını dile getiren Mükremin Akar; “Kaan Modeli” ismini verdiği bisikletin saate 96 km, “Yılmaz Modeli” ismini verdiği bisikletinde saatte 72 km hız yaptığını vurguladı. İki ayrı daha bisiklet sistemi tasarladığını belirten  Akar; sistemde, motor, güneş enerjisi, pil, akü ve elektrik gibi şeylerin olmadığını da hatırlattı.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]