Sakaryalı modifiyecilerle ilgili bir haber

Sakarya RedLine Time Attack Modifiye üyeleri organizasyonlarına devam ediyor. Daha önceden bir çok organizasyona imza atan modifiyeciler geçtiğimiz hafta sonu yeni açılan Hookah Cafe\'de bir araya geldiler. İl dışından da katılımın olduğu organizasyon kalabalık ve keyifli geçti.
 
"Organizasyonumuza yeni yüzler eklendi"


Sakarya RedLine Time Attack Modifiyeailesi adına konuşma yapan organizatör Gürol Garip konuşmasında şu cümlelere yer verdi : "Öncelikle yeni işletme açan Şükrü Bozacı, "Arkadaşımızın mekanının hayırlı ve sürekli olmasını diliyorum. Biz de arkdaşımızın yeni işletmesinde bir araya geldik. Katılım yine yüksekti ve daha önceki organizasyonlarımıza katılamayan arkadaşlarımız da bizimleydi. Bu da biz modifiyeciler adına sevindirici".

"Türkiye çapında biliniyoruz"

"Yazın yapılacak olan büyük organizasyonlarımız öncesi ilk buluşmamızdan son organizasyonuma kadar olduça büyüdük ve Türkiye çapında da adımızdan söz ettirir hale geldik. Attığımız her adımda daha da büyüyoruz. Türkiye\'nin güzide guruplarından JDM İstanbul\'un kurucusu İlker Toğral da bizimleydi. Kendisine buradan aramızda bulunduğu için teşekkür ediyorum".
 
"Bizi facebook sayfamızdan takip edebilirler"

"3 ayda güzel organizasyonlar oldu ve her geçen gün sayımız oldukça arttı. Bir sonraki organizasyonumuzu modifiye sever arkadaşlarımız ve eşleri ile yapmayı planlıyoruz. Sapanca\'da mangal partimiz olacaktır. Modifiyeci arkadaşlarımız RedLine Time Attack 54 Facebook sayfımızdan bizi takip edebilirler. Katılan herkese tekrar teşekkür ederim. Daha iyi organizasyonlarımız için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak organizasyonumuzun planlanmasından ve son dakikasına kadar bize destek olan Arda Çakar\'a yardımlarından ötürü teşekkür ederim" diye konuştu.

12 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]