Sakaryalı Milli Sporcudan büyük başarı

Yunanistan’ın Serres şehrinde yapılan 44.Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası\'nda Sakaryalı Milli Sporcu Hilal Kalkan Sırıkla Yüksek Atlama’da 3.60m’lik derecesiyle Balkan İkincisi oldu.

İlimizi Gururlandırdı

Antrenörlüğünü Atakan Gündoğdu’nun yaptığı Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Hilal Kalkan, 5-6 Temmuz tarihlerinde Yunanistan’da yapılan Balkan Gençler Atletizm Şampiyonasında sırıkla yüksek atlama branşında Balkan İkincisi olarak ülkemizi ve ilimizi gururlandırdı.

Büyükşehir’e Teşekkür

Milli sporcunun antrenörlüğünü yapan Atakan Gündoğdu; “Mili Takımda kazanılan bu başarı bizleri çok sevindirdi. Sakarya’da gençlerimizin atletizm sporu yapmasına maddi ve manevi en büyük desteği veren Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün değerli başkanı Orhan Bayraktar’a, Kulübün Atletizm Branş Sorumlusu Yusuf Ertuğrul Erdem’e çok teşekkür ediyoruz. Atletizm’de başarılı bir grafik çizen sporcumuz Hilal Kalkan’ı Balkan İkinciliği başarısından dolayı tebrik ediyorum. Sporcumuzun önünde 5-6 Ağustos’ta Samsun’da yapılacak Türkiye Gençler Ligi Şampiyonası var. Burada da başarılı olacağına yürekten inanıyorum.”dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]