Sakaryalı karateciden Avrupa'da büyük başarı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcusu Fatih Şen, Avrupa Karate Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde ederek, Avrupa 3’üncüsü oldu.

Portekiz’in başkenti Lizbon’da düzenlenen şampiyonada ülkemizi ümitler 70 kiloda temsil eden genç sporcu ve turnuvaya katılan Milli Takım kafilesini Atatürk Havaalanı’nda coşkulu bir kalabalık karşıladı. Şampiyona’da Avrupa 3’üncüsü olarak bronz madalya elde eden genç sporcu büyük başarısını ailesi ve takım arkadaşları ile doyasıya kutladı.

Karşılama töreninin ardından turnuvayı değerlendiren şampiyon sporcu Fatih Şen, “Karate sporuna 8 yıldır devam ediyorum. Portekiz’de düzenlenen Avrupa Şampiyonası benim ilk uluslararası deneyimimdi. Çok duygusal anlar yaşadım. Ülkemizi temsil etmek çok güzel ve anlamlıydı. Maçlar sırasında coşkulu tezahüratlar, vatandaşlarımızın ve diğer Milli Takım arkadaşlarımızın destekleri açıkçası bizi daha çok motive etti. Önümüzde uzun bir hazırlık döneminin ardından yeni bir Avrupa Şampiyonası olacak. Daha iyi hazırlanarak, şehrimizi ve ülkemizi temsil etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]