Sakaryalı Judocular Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Sakaryalı Judocu sporcular antrenörleri Şükrü Öztürk denetiminde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Judocuların Erkekler ve Bayanlardan oluşan kadrosunda bulunan sporcuların en büyük amacı girdikleri her şampiyonadan Sakarya’ya madalya getirmek.

Haftada 5 Gün Çalışma

Sakarya Judo Antrenörü Şükrü Öztürk Minik,Yıldız, Genç, Ümit  ve Büyüklerden oluşan sporcuların Atatürk Spor Kompleksi Lütfi Yaman  Spor Salonu üst katında haftada 5 gün çalıştıklarını belirterek  “Judo  Sporu zorluk derecesi yüksek bir daldır. Sonuçta rakibi hareketsiz hale getirmek vardır. Değer rakibin karşısında tam hakimiyet kurulamazsa bu defa kendisi zor durumda kalır. Sporcularım bunun bilincinde ve çalışmalarını ona göre yapıyorlar “ dedi.

Beyaz Kuşak’tan  Başlıyor

Judo Antrenörü Şükrü Öztürk Judo sporcularının bellerine bağlanan kuşaklar ile anıldığını belirterek bu konuda şöyle konuşuyor:
“Kuşaklar sırasıyla; Beyaz, Sarı, Turuncu, Yeşil, Mavi, Kahverengi ve Siyahtır. Judoda kuşanılan kuşakların en yükseği siyah kuşak olup, bu sporun ustalarına verilir. Bende Siyah Kuşak sahibiyim. Kuşaklar arasında yükselme periodik sınavlar ile yapılmaktadır.”
Türkiye Şampiyonasına Gidiyorlar

Antrenör Şükrü Öztürk Büyükler Türkiye Judo Şampiyonasının 15 Aralıkta yapılacağını belirterek Sakarya Judo takımını temsilen   Şampiyonaya 66 Kiloda Serdar Tetik, 73 Kiloda Orhan Akdemir, 81 Kiloda Beytullah Tatar ve +100 Kiloda Sezgin İge’nin katılacağını   söyledi.

Antrenör Öztürk “Sporcularım Türkiye Şampiyonasında madalya ile dönecekler” dedi.

Haber.Suat Beyenal
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]