Sakaryalı iş adamı, yılın en iyi genç girişimcisi oldu

Genç MÜSİAD\'ın düzenlediği ankette Sakaryalı iş adamı Semih Çalışkan "Yılın genç girişimcisi" kategorisinde birinci oldu.

Semih Çalışkan, Genç MÜSİAD\'ın düzenlediği  Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri anketinde aldığı birincilikle yılın en genç girişimci iş adamı oldu.

Genç MÜSİAD\'ın organize ettiği Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri, Türk Genç Girişimcilerini, Genç Profesyonellerini, ekonomiye değer katan tüm gençleri ödüllendirerek, "Marifet iltifata tabidir!" sözünden hareketle teşvik etmek ve başarılarına katkı sağlamak amacıyla bir anket düzenledi.

Türkiye Genç Ekonomi Başarıları Ödülleri (TURGEB) hakkında Genç MÜSİAD\'dan yapılan açıklamada, "Türkiye\'nin genç ve dinamik nüfusu ile dünyanın parlayan yıldızı. Girişimci yönü ağır basan, akıllı, zeki Türk gençleri, sadece Türkiye\'de değil dünyada da çok büyük başarılara imza atıyor. Dünyanın en iyi üniversitelerine de gitseniz, dünyanın en büyük şirketlerinin genel merkezlerindeki en üst katlara da çıksanız bir Türk gencini mutlaka görmeniz mümkün. Dünyanın geleceğine yön verecek olan Türkiye\'nin parlak gençlerini keşfedip ödüllendirmek, hem bugüne kadar yaptıklarını hem de potansiyellerini ödüllendirerek iş yaşamlarında katalizör etkisi oluşturmak için Genç MÜSİAD, Türkiye Genç Ekonomi Başarı Ödülleri\'ni düzenledi" denildi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]