Sakaryalı Hande birincilik aldı

İstanbul Teknik Üniversitesi’nde öğrenim gören Sakarya Fen Lisesi Mezunu Hande Sayacı’nın da içinde bulunduğu gurup gerçek bir pazarlama stratejisi oluşturmayı amaçlayan yarışmada birinci oldu.

Bu yıl 13.’sü gerçekleştirilen “Unilever IdeaTrophy Challenge”da, İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencisi Sakaryalı Hande Sayacı ve iki arkadaşının bulunduğu gurup büyük bir başarıya imza attı. Gerçek bir pazarlama stratejisi oluşturmayı amaçlayan yarışmada, İTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri Hande Sayacı, Burcu Çakmak ve Ece Muradoğlu’nun yer aldığı “Mode On” takımı birincilik aldı. Ödüller Aralık ayında düzenlenen törenle takdim edildi.

Her yıl ayrı bir Unilever ürünü için yaratıcı fikirler üretilen yarışmanın bu yıl için seçilen markası “Rexona” oldu. 3’er kişiden kurulan takımlar, markanın kimliğine ve şirketin hedeflerine uygun tüm ayrıntıları içeren projeler hazırladı. Birinci etapta 3’er kişiden oluşan 500 takım yarışırken; yarı finale 50 ekip çıkabildi. Yarı finalin seçici kurulunda, Unilever yöneticileri, pazarlama uzmanları, medyadan tanınmış isimler yer aldı. Bu etabı da başarıyla tamamlayan 10 takım ise finale kaldı. Final ekipleri, 4 günlük “Unilever Camp”a katılarak, şirket yönetim kuruluna sunum yaptı.

Kazanan öğrenciler, Londra’da düzenlenecek olan “Unilever Global Winning Teams" etkinliğine katılarak, 20’yi aşkın ülkenin kazananları ile dünya birinciliği için yarışacak.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]