Sakaryalı hakem, şampiyonada kalp krizi geçirdi

Düzce\'de düzenlenen Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası sırasında hakem dinlenme odasında kalp krizi geçiren Sakaryalı hakem Doğan Erdoğan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Konu hakkında açıklama yapan Türkiye Karate Federasyonu Başkan Vekili Hikmet Yanartaş, bugün acı bir olayla karşılaştıklarını ve arkadaşları, 51 yaşındaki Doğan Erdoğan\'ı kaybettiklerini söyledi.

"Çok üzüntülüyüz"


Söyleyecek söz bulamadığını dile getiren Yanartaş, "Çok değerli bir arkadaşımızı kaybettik. Tabii ki takdir Mevlanın. Böyle olmasa çok iyi olurdu ama maalesef oldu. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Camia olarak çok üzüntülüyüz. Yarın da inşallah son görevimizi yerine getireceğiz ve tüm camia olarak cenazeye katılacağız. Allah rahmet eylesin" dedi.

Şampiyona ertelendi

Olayın nasıl olduğu konusunda net bir bilgisinin olmadığını ancak görev anında olmadığı şeklinde duyumlar aldığını belirten Yanartaş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi esnasında duyarak geldiğini ve müdahale süreci içerisinde orada olduğunu bildirdi. Yanartaş ayrıca, cenaze dolayısıyla bugün başlayan ve üç gün devam edecek şampiyonanın cenaze dolayısıyla bir gün ertelendiğini sözlerine ekledi

Sakarya Bölgesi hakemlerin Erdoğan, şampiyona sırasında hakem odasında bir anda yere yığılmış, salonda bulunan sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Erdoğan\'ın cenazesi yarın memleketi Sakarya\'da toprağa verilecek.
Düzce’de geçirdiği kalp krizi sonrası vefat eden Sakaryalı uluslararası karate hakemi Doğan Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı.

Orhan Camii’de öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazına Karate Federasyonu As Başkanı Meydan Kobaş, CHP Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Ecevit Keleş, Büyükşehir Belediyesi Karatecisi Enes Erkan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Fisun Çetin, CHP il ve ilçe yönetimi ve sevenleri katıldı. Cenaze öncesi Karate Federasyonu As Başkanı Meydan Kobaş üzüntülerini dile getirirken, Erdoğan’ın cenazesi Yorgalar Mezarlığı'na defnedildi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]