Sakaryalı gazetecilerden örnek davranış

Sakarya’da ulusal ve yerel basında görevli gazeteciler topluma örnek olma adına organ bağışı kampanyasına destek vererek organlarını bağışladılar.

Zaman Gazetesi’nin 27’inci kuruluş yıldönümünün ardından Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur Organ bağışının önemli bir konu olduğunu belirterek gazetecileri, topluma örnek olmak adına organ bağışına destek vermeye davet etti. Başkan Matur’un bu çağrısına kayıtsız kalmayan 8 gazeteci organlarını bağışladıklarına dair formları Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü Basın ve halkla İlişkiler sorumlusu Doğan Öztürk’e teslim etti. Öztürk bir bağışın bile çok önemli olduğu günümüzde 8 gazetecinin organlarını bağışlamasının sevindirici olduğunu söyledi.

Organlarını bağışlayan gazeteciler, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, TRT Sakarya Temsilcisi İlhan Çakır, Zaman Gazetesi Sakarya Temsilcisi Fikret Altıalay, İHA Sakarya Muhabiri Sadık Cangel, CHA muhabiri İsa Çiçek ve eşi Seher Çiçek, Kanal 54 muhabiri Turgay Özbalkan ve Gazeteci Levent Candan tüm toplumu organ bağışı konusunda daha duyarlı olmaya davet ettiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]