Sakaryalı firmalar dev fuarda buluşacak

12-15 Eylül tarihleri arasında İstanbul CNR EXPO\'da TÜMEXPO Genel Ticaret Fuarı ve 1’nci Uluslararası KOBİ şurası yapılacak.

Ölmez Çelik fiması, Türkiye\'deki önemli firmaların katılacağı ve hazırlıkların tamamlandığı fuara, Sakaryalıları davet etti.

Fuarla ilgili TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, "TÜMEXPO Genel Ticaret Fuarı\'na Sakarya\'dan 20 firma ve 200\'e yakın ziyaretçi ile katılacağız. TÜMEXPO, KOBİ’lerin gücüne güç katacak üretimin çarkını daha hızlı döndürecek öncü iş bağlantılarının kurulmasında adeta bir dinamo görevi üstelenecektir. TÜMEXPO ve eş zamanlı yapılacak TÜMSİAD Uluslararası KOBİ Şurası dünyanın ilk on ekonomisinden biri olma yolunda Türkiye’nin önünü açarak 2023 vizyonuna önemli katkılar sunacaktır. Katılımcı profilinde Tekstil, İnşaat, Gıda ve Kozmetik, Makine ve Ekipmanları ve Lojistik gibi lokomotif sektörleri ortak paydada bir araya getirecek olan TÜMEXPO Fuarı Avrupa, Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Orta Asya\'dan bir çok sektörden ziyaretçi ve katılımcıları buluşturarak ticari anlamda uluslararası bir köprü görevi görecektir" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]