Sakaryalı Çocuklar Doyasıya Eğlendi

'Sizinkiler Projesi' kapsamında BKM oyuncuları tarafından sahnelenen müzikli çocuk oyunu "Altın Çiçeğin Peşinde" Adapazarı Atatürk Kültür Merkezi'nde Adapazarlı çocuklarla buluştu.

Adapazarlı çocuklar BKM oyuncuları tarafından sahneye konan müzikli çocuk oyunu 'Altın Çiçeğin Peşinde'yi izlerken eğlenceli saatler geçirdi. Biletlerin ücretsiz olarak temin edilebildiği müzikli çocuk oyunu
bu yıl 7 bölgede, 20 ilde, 74 gösterimle yaklaşık 60 bin çocuğa ulaşacak.

Çocuklar Oyunu Sık Sık Kahkahalarıyla Kesti

Koç Holding'in 80. yıl kutlamaları çerçevesinde başlattığı ve iki yılda 100.000'in üzerinde çocuğa ulaşan 'Sizinkiler' Projesi'nde, 2008 turne programı 11 Ekim'de İstanbul'da başladı. Sizinkiler'in 14. durağı, 12 Kasım 2008 Çarşamba günü Adapazarı oldu. Çevreyi korumanın önemine dikkat çeken 'Altın Çiçeğin Peşinde' oyununun sevimli karakterleri, oyunu izlemeye gelen Adapazarılı çocuklara eğlenceli saatler yaşattı. Aileleriyle birlikte 'Altın Çiçeğin Peşinde' adlı oyunu izleyen çocukların oyunu sık sık alkış ve kahkahalarıyla kesmeleri renkli görüntülere yol açtı.

Çocuklara Sürpriz Hediye

Proje kapsamında, çocuklar salonda keyifle oyunlarını seyrederken, Pedagog Elif Koca da fuaye alanında çocukların aileleriyle sohbet toplantıları gerçekleştirdi. Oyunu izlemeye gelenler fuaye alanındaki Müze Kart standından kart ve bilgi alma imkanı buldu. TEMA Vakfı'nın ilköğretim okullarında Yavru TEMA adı altında yürüttüğü çalışmalara katılmak isteyen çocuklar da, Yavru TEMA standından başvuruda bulundu. Oyunu izleyen çocuklar çıkışta bir de sürpriz hediye ile karşılaştı. Oyun sonrasında fuayede Adapazarılı çocuklara Sizinkiler Puzzle'ı hediye edildi.

Turne Devam Ediyor

Ünlü karikatürist Salih Memecan'ın 1991'den bu yana yayınlanan ve tüm çocukların tutkuyla takip ettikleri 'Sizinkiler' çizgi kahramanları, BKM'nin sahnelediği 'Altın Çiçeğin Peşinde' adlı müzikli, danslı oyunla Türkiye'nin dört bir yanındaki çocuklara keyifli dakikalar yaşatmaya devam edecek. 'Altın Çiçeğin Peşinde', turne kapsamında Adapazarı'nın ardından sırasıyla Bursa, Manisa, Balıkesir, Çanakkale, Edirne ve Tekirdağ'ı ziyaret edecek. Kapanış gösterimleri için tekrar İstanbul'a gelecek olan Sizinkiler, böylece toplamda 5143 kilometre yol kat ederek 6 Aralık'ta turneyi İstanbul'da sonlandıracak.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]