Sakaryalı Cemre'den 6 gündür haber alınamıyor!

Erenler\'de yaşayan bir ailenin 16 yaşındaki çocuğu Cemre Beyter’den 6 gündür haber alınamıyor. 

Adapazarı ilçesinde eğitim gördüğü Adapazarı Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nden eve gitmek için ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Cemre’nin nerede olduğu bilinmiyor. Emniyet ekipleri ve ailesi 6 gündür Cemre\'yi arıyor. Üç kardeşten en büyüğü olan Cemre’nin sağlığından endişe duyduklarını belirten 37 yaşındaki baba Cevdet Beyter; “Kızımla okul çıkışı akşam saat 18.00 sularında telefonla görüştüm ve bana eve gelmek için minibüse bindiğini söyledi. O saatten sonra bir daha kendisinden haber alamadık. Emniyet ve savcılığa başvurduk ancak kızımız bulunamadı. Tüm ailem ve akrabalarımız gece gündüz sokak sokak gezerek kızımı aradık ancak bir sonuç elde edemedik. Hiçbir problemi olmadığı için kızımın kendi isteğiyle değil birileri tarafından kaçırıldığını düşünüyorum. Kızımı sağ salim eve getirmeleri ya da yollamalarını istiyorum. Kızım eve gelirse kimseden şikayetçi olmayacağım. Yeter ki kızım evimize gelsin. Kızım kaybolduğundan beri ailece perişan durumdayız” dedi.

Sakarya’nın Erenler ilçesinde yaşayan Beyter ailesinin 16 yaşındaki lise öğrencisi kızları Cemre’den haber alınamıyor.

Adapazarı Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde öğrenim gören 16 yaşındaki Cemre Beyter’den 26 gündür haber alınamıyor. 2 Kasım’da ders bitiminde eve gitmek için okuldan ayrılan ve daha sonra kendisinden haber alınamayan Cemre’nin annesi Emine Beyter, gözü yaşlı bir şekilde kızından müjdeli haber bekliyor.

Sabahlara kadar evinin balkonunda kızını bekleyen Emine Beyter, "Kızım 2 Kasım günü saat 18.03’te babası ile konuştu. Ondan sonra kendisinden hiç haber alamadık. Telefonlarına ulaşamadık. Bütün müracaatlarımızı yaptık ilgili yerlere. Kendisi emniyet tarafından da aranıyor. Ben kızımın hayatından endişe ediyorum. Kızım eğer kendisi gittiyse ya da arkadaşlarına uyduysa ben rica ediyorum artık gören, bilen kim varsa haber versin. Eğer kendi de gittiyse kızım, bizim başımızın tacı, kalbimizin üzerinde yeri var. Hiçbir zaman ondan vazgeçmedik. Biz onu her şeyi ile kabul ettik. Yeter ki bir nefes, bir ışık. bir ses versin. 'Ben buradayım' desin. Biz gidip alalım. Biz onun için ayakta güçlü kalmaya çalışıyoruz. 26 günden beri evimizde gülmek yok. Biz gülmeyi unuttuk. Kendisi gelsin, hayatımız geri gelsin artık. Onu çok özledik. Gelsin yeter ki bir an önce. Artık hayatından endişe ediyorum. Biz onu çok özledik. Yaşadığını bilelim. Ben sabahlara kadar balkonda bekliyorum. Belki gelir zile basamaz diye korkuyorum. Ne halde olduğunu bilmek istiyorum. Lütfen herkes yardımcı olsun. Gitmediğim hiçbir mevki makam kalmadı, herkese haber verdim. Bu olay sadece benim başıma gelmedi, birçok kişinin başında. Bu yüzden bütün yetkililerde rica ediyorum bu kayıp olaylarının biraz daha üzerine düşsünler. Sonuçta onlar da bir can. O daha 16 yaşında. Dışarıda bir sürü kötülük var. O kötülüklere maruz kalmasın istiyorum” dedi.

Kaybolan kızı Cemre’yi sokak sokak aradığını belirten baba Cevdet Beyter ise, “Kızım herhalde nefsine uyup gitti. Ben kızımı çok seviyorum. Kızım ben seni tahmin ettiğinden daha fazla çok seviyormuşum. Neredeysen, hangi arkadaşındaysan gel. Sen benim başımın tacısın, gözümün bebeğisin. Hani sen benim sağ kolumdun? Sen gittiğinden beri benim sağ tarafım yok. Gel o zaman bedenim bir bütün olsun kızım. Gel canım. Sakın deme, 'Annem kızacak, babam kızacak.' Bir an önce senden haber bekliyorum kızım. Beni ara, polisi ara ama yeter ki gel kızım. Bir an önce dön evine kızım yeter. Seni çok seviyorum kızım” diye konuştu.

Sakarya'da 2 Kasım'da evine gitmek üzere okuldan çıktıktan sonra kaybolan genç kızın babası, intihar girişiminde bulundu.

Sakarya’da eğitim gördüğü Adapazarı Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nden 2 Kasım tarihinde eve gitmek üzere ayrılan 16 yaşındaki Cemre Beyter’den bir daha haber alınamazken, kızının bulunamaması sebebiyle zor günler geçirdiği belirtilen acılı baba Cevdet Beyter, Adapazarı'nda bulunan Orhan Camii Meydanı’nda Sakarya Emniyet Müdürlüğüne ait MOBESE direğine çıkarak sesini duyurmak istedi.

Çıktığı direğin üzerinde kızının fotoğrafı bulunan pankartı açan baba Cevdet Beyter, Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve polis tarafından ikna edilerek direkten indirildi.

Adapazarı'nda 1,5 ay önce sırtında çantası ile okuldan eve gitmek üzere ayrılan lise öğrencisi 16 yaşındaki Cemile Beyter'den iz yok. Genç kızın en son olarak görüldüğü Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki görüntüleri ise buradaki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kızlarının son görüntülerini gözyaşlarıyla izleyen Emine ve Cevdet Beyter çifti, ondan gelecek bir haberi bekliyor.

Adapazarı’nda 2 Kasım günü Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde ders bitimi okuldan ayrıldıktan sonra kayıplara karışan Cemre Beyter kayıplara karıştı. 3 çocuk babası inşaat isçisi Cevdet Beyter kızının bulunması için başvurmadık yer bırakmadı. Son olarak şehir merkezinde mobese direğine çıkarak kızının fotoğrafını asıp dikkat çekmek isteyen baba Beyter, eşiyle birlikte küçük kızından gelecek haber bekliyor.

Kızının kaybolduğu gün okuldan çıktıktan sonra eve gelmeyerek Adapazarı’nda bir kadının yanında iki gün kaldığını öğrendiklerini söyleyen baba Cevdet Beyter, "O gün kızım gelmeyince polise başvurduk. Polis yeterince arama yapmadı. İki gün sonra da kızım Sakarya Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne sırtında okul çantası ile gelerek bir otobüs firmasından kendisini İstanbul’a götürmesini isteyerek ayrılmış. Kızımın kandırılmasından endişe ediyorum" dedi.

Anne Emine Beyter de kızının terminalde son görüntülerini gazetecilere izlettirirken, kızının bugüne kadar tek başına bir yere gitmediğini söyleyerek, "Onu kandırdılar. Bir gün bile baska yerde kalmazdı. Ama şimdi 1.5 aydır yok" diyerek gözyaşları içerisinde onun dönmesini ve bir haber vermesini istedi.
Sakaryalı Cemre'nin ailesi geçtiğimiz günlerde talevizyon programcısı Müge Anlı'nın programına katılmıştı.

Programda kızlarının bulunması için gözyaşı döken aile, bu sabah saatlerinde gelen haberle muradına erdi. Program sayesinde sesini tüm Türkiye'ye duyuran ailenin feryadını duyan duyarlı vatandaşlar programı arayarak Cemre'nin İstanbul'da bir kuaförde çalıştığını söylediler. Cemre'yi görüntülerden tespit eden aile kızlarının canlı yayına gelmesiyle göz yaşlarına boğuldu.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]