Sakaryalı berberler bu haber sizler için!

Sakaryalı berberlerden usta eğiticilik, ustalık ve kalfalık diploması olmayanların 1 Şubat 2013 tarihine kadar M.E.B Çıraklık Eğitim Merkezlerine ve Adapazarı Berberler Esnaf Odasına müracaat etmeleri istendi.

Adapazarı Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veysel Yıldız, Oda üyelerine çağrıda bulunarak usta eğiticilik, ustalık ve kalfalık diploması olmayanların 1 Şubat 2013 tarihine kadar M.E.B Çıraklık Eğitim Merkezlerine ve Adapazarı Berberler Esnaf Odasına müracaat etmeleri gerektiğini belirtti.

Başkan Yıldız, meslektaşlarının bu konuyu ciddiye almaları gerektiğini vurgulayarak; “Globalleşen dünyamızda gelişen teknolojiyle birlikte ve bu değişime en çabuk ayak uyduran çağı yakalamada önde olan meslek gruplarının başında gelmekteyiz. Aynı zamanda üyelerimizin kalitesini ve performansını hızlandıracak daha profesyonel anlamda bilinçli hizmet vermelerini sağlamak için mesleki eğitim seminerleri, saç ve cilt bakımı belgesini de üyelerimize belirli bir eğitim sürecinden sonra vereceğimizi bu vesileyle söylemek istiyorum” dedi.
11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]