Sakaryalı 4 Öğrenci Hindistan'da Dereceye Girdi

Hindistan'da düzenlenen “Uluslararası Shankar Çocuk Sanat Resim Yarışması”nda Sakarya'dan dört öğrenci dereceye girerek büyük başarı gösterdi.

Yarışmanın en büyük ödüllerinden gümüş madalyayı kazanan Dr. Nuri Bayar İlköğretim Okulu öğrencisi Feyzanur Suel, Sabihahanım İlköğretim Okulu 4/A sınıfı öğrencileri Kübra Selin Keleş, İdil Nur Uncuoğlu ve İklim Akçabelen Sakarya'ya büyük gurur yaşattı.

Hindistan Yarışma Komitesi tarafından Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderilen başarı belgesi ve gümüş madalyaları öğrencilere veren Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, uluslararası alanda ilimizi başarıyla temsil eden öğrencilerle gurur duyduklarını ifade etti. Milli Eğitim Müdürü Yazıcı öğrencilerin önünü açarak başarılı olmalarında büyük emeği olan Dr. Nuri Bayar İlköğretim Okulu Resim Öğretmeni Erhan Ayhan, Sabihahanım İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Mine Ayhan ve öğrenci velilerini de kutladı.

Ödüllerin verildiği programa Dr. Nuri Bayar İlköğretim Okulu Müdürü Aysel Çelikörs ile Sabihahanım İlköğretim Okulu Müdürü Lütfü Sarı'da katıldı.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]