Sakarya'dan 3 doktor, ameliyat için Kayseri'ye gitti

Sakarya\'da aynı hastanede çalışan 3 doktor ameliyat olmak için Kayseri\'de bulunan Modern Dünyam Hastanesi\'ne gitti. 

Genel Cerrahi Op. Dr. Mehmet Ali Deneme\'ye muayene olan 3 doktor başarılı bir operasyonla ameliyat edildi.
Modern Dünyam Hastanesi\'nde kapalı kasık fıtığı ameliyatı olmak için Sakarya\'dan gelen Dr. Sali Akyıldız, Dr. Mehmet Sezgin ve Dr. Salih Şanlı, Genel Cerrahi Op. Dr. Mehmet Ali Deneme tarafından başarılı bir operasyonla ameliyat edildi.

Başarlı operasyon sonrası konuşan Genel Cerrahi Op. Dr. Mehmet Ali Deneme, "Sakarya’dan 3 tane misafirimiz vardı. 3 hastamız da kasık fıtıkları nedeniyle Sakarya’dan Kayseri’ye ameliyat olmak için başvurdu. 3 hastamızın da kasık fıtığı ameliyatlarını gerçekleştirdik. Sağlık durumları da gayet iyi. İnşallah 3 hastamızı yarın taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.

Modern Dünyam Hastanesi\'nde ameliyat olan 3 doktor ise, hem Dr. Mehmet Ali Deneme\'nin ameliyat başarılarını duyduklarından hem de hijyen kurallarına uygunluk bakımından Modern Dünyam Hastanesi\'ni seçtiklerini söyledi. Ameliyat olan doktorlar ayrıca, "Sabah buraya uçakla geldik. Kendimizi gayet iyi hissediyoruz. Hocamıza güvendik, buralara kadar geldik. Sabiha Gökçen Havalimanı\'nda arabamız bekliyor. İnşallah yarın taburcu olup gideceğiz" diye konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]