Sakarya'daki Türkiye Karate Şampiyonası tamamlandı

Sakarya Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda başlayan Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası bugün gerçekleştirilen müsabakalarla tamamlandı.

40 bölgeden 323 sporcunun katıldığı müsabakalarda Ankara ve İstanbul 3, Sakarya ve Kocaeli 2, Kayseri ve Erzurum da birer Türkiye Şampiyonu çıkardı.

Şampiyonanın, Türk Milli Takımı seçmelerine katılacak sporcuları belirlemek açısından önemli olduğunu belirten Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan: “Bu Şampiyonanın önemi Avrupa Şampiyonasında, Akdeniz Oyunlarında ve İslam Oyunları\'nda yarışacak sporcuları ve aday kadroyu belirlemek daha sonra da yarışacakları belirlemek olması nedeniyle önemli olması. Yani buranın en önemli özelliği Avrupa Şampiyonası\'nda Akdeniz oyunlarında yarışacak sporcuları ve aday kadroyu belirlemek daha sonra da yarışacakları belirlemek. Müsabakalar gerçekten çok iyi gidiyor. Sakarya’nın güzel ev sahipliği var. Organizasyonumuz çok akıcı, hiçbir aksaklık olmadan gayet iyi bir şekilde devam ediyor. Sporcularımızın performansları bizi ilerisi için umutlandırıyor. Özellikle genç sporcuların ortaya koydukları performans ortaya koydukları mücadele gücü bizi yarınlar için daha da umutlandırıyor. İnşallah önümüzdeki şampiyonalarda ülkemize ciddi madalyalar kazandırmaya devam ederiz" dedi.

24 Ocak’ta Sakarya Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda başlayan Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası bugün gerçekleştirilen müsabakalarla tamamlandı.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]