Sakarya'da uyuşturucu operasyonları

Sakarya\'nın Pamukova ilçesinde narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda 6 kilo 480 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda ise 26 kişi gözaltına alındı.

Bir istihbaratı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Pamukova ilçesinde geri dönüşüm tesisleri yakınlarında park halinde bulunan bir kamyonette arama yaptı. Savcılık izniyle yapılan aramada, çuval içerisinde 4 ayrı siyah çöp poşetinde 6 kilo 480 gram esrar ele geçirdi. Araçta bulunan D.G. (46), İ.G. (43) ve M.G. (19) gözaltına alındı.

Şüphelilerin üst aramasında ise suçtan elde edilen gelir olarak değerlendirilen 26 bin 250 TL para, P.K. adına düzenlenmiş ancak üzerinde D.G. isimli şüpheliye ait fotoğraf bulunan sahte sürücü belgesi, İ.G. isimli şüphelinin üzerinden 1 adet 9 mm. tabanca, bu tabancaya ait 45 adet mermi, 2 adet şarjör, ele geçirildi.

Gözaltına alınan üç şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, \'uyuşturucu madde ticareti yapmak\', \'resmi belgede sahtecilik\' ve \'silah kanununa muhalefet\' suçlarından tutuklandı.

Öte yandan, narkotik ekipleri, 13-20 kasım tarihleri arasında sokak satıcılarına yönelik 17 farklı operasyon düzenledi. Gözaltına alınan 26 şüpheliden 141 gram esrar, 1 gram bonzai ve 34 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]