Sakarya'da Trafik Kazası : 2 Ölü

Adapazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında servis midibüsü ile çarpışan motosiklette bulunan baba ve oğul hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, kaza dün gece saat 01.00 sıralarında Kudüs Caddesi'nde meydana geldi. Baba Cemal Yılmaz (58), idaresindeki 54 DY 539 plakalı motosiklet ile arkasında oğlu Hüseyin Yılmaz'la (29) Kudüs Caddesi'nde ters yönde seyir halinde iken karşı yönden gelen Murat Bakır idaresindeki 54 ZN 043 plakalı servis midibüsüne çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle baba ve oğlunun bulunduğu motosiklet yol kenarında bulunan bir kamyona çarptı. Kazada ağır yaralanan Cemal Yılmaz ile oğlu Hüseyin Yılmaz, ambulansla kaldırıldıkları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadılar. Kazada hayatını kaybeden baba Cemal Yılmaz'ın işsiz, oğlunun ise Akyazı'da bulunan Asaş Alüminyum Fabrikası'nda çalıştığı öğrenildi.

Kaza sonrası gözaltına alınan servis midibüsü şoförü Murat Bakır, "Ters yönden geliyorlardı. Ne olduğunu anlayamadan bana çarptılar" dedi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]