Sakarya'da tenis turnuvaları yapılacak

Uluslararası 14 yaş Bayanlar (2013 Tennis Europe Winter Cups By Head Gırls 14 Under) 1-3 Şubat  2013 günleri  Yenikent  Yolu (Camili ) Tenis Akademisi Tesisleri\'nde yapılacak. Avrupa turnuvalarının Türkiye ayağını kapsayan bu önemli turnuva Sakarya\'da yapılacak. 
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Salih Koşu Uluslar arası turnuvaların gözdesi olarak Sakarya İl’inin adını duyurduğunu belirterek “ Organizasyonları yapmak için gerekli tesis ve ekipmanlara sahibiz. Kadromuz son derece deneyimli ve en güzelini yapacak kapasiteye sahip. Turnuva en iyi şekilde geçecek” dedi.

Tenis Federasyonu Sakarya Tenis İl temsilcisi Erhan Baylan Tenis Akadamesi tesislerinin Uluslar arası 14 yaş Bayanlar tenis turnuvası (2013 Tennis Europe Winter Cups By Head Gırls 14 Under) için hazır olduğunu söyledi. Erhan Baylan “ Kapalı ve açık Tenis kortlarımız ile hazırız. Misafir ekiplerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Tenis milli takımımız  önceki gün gelerek antremanlara başladı dedi.

Erhan Baylan karşılaşmaların ferdi  olarak yapılacağını belirterek “ karşılaşacak isimler Turnuvanın 1 gün önceki yapılacak teknik toplantıda belirlenecek. Karşılaşmalar  1-3 Şubat günleri saat 09.00 da başlayacak. Sakaryalıları  Tenis Akademisine bekliyoruz “şeklinde konuştu.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]