Sakarya'da sosyal hizmetlere katılım artacak

Karapürçek, Kocaali, Kaynarca, Söğütlü, Geyve ve Pamukova’da gerçekleştirilen toplantı ile belediye yöneticileri ve muhtarlara sosyal hizmet sunumu yapan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Kaliteli, katılımcı ve ortak akıl ile yürüttüğümüz sosyal belediyecilik çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, sosyal hizmetlere yönelik düzenlediği hizmet tanıtım toplantılarına devam ediyor. Bu kapsamda Pamukova’da da bir program düzenlendi. Pamukova Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı ile belediye mensupları ve muhtarlara Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen sosyal hizmetlerin sunumunu yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Başlattığımız bilgilendirme toplantılarımızı tüm ilçelerimizde düzenleyeceğiz” diye konuştu.

"Sosyal belediyecilik çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz"

Tüm ilçelerde düzenlenecek bilgilendirme toplantıları ile şehrin sosyal hizmet ağını daha da genişletmeye çalıştıklarının altını çizen Yüce, “Hizmet tanıtım toplantılarımız vesilesiyle, ilçe belediyelerimizde görevli personellerimize ve muhtarlarımıza sosyal hizmetlerimizin tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin ortadan kaldırılmasında hangi kurumların yardımcı olabileceği noktasında görevlilerimizi ayrıntılı bilgilendirmiş oluyoruz. Kaliteli, katılımcı ve ortak akıl ile yürüttüğümüz sosyal belediyecilik çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]