Sakarya'da Ormancılara Saldırı

Karapürçek ilçesinde, kaçak orman envali taşırken kendilerine engel olmak isteyen bir ormancı ile şoförü darp eden ve ormancının silahını alarak kaçan baba ve 3 oğlu yakalandı.

Olay, Karapürçek ilçesinin Mesudiye köyünde meydana geldi. Bir araçla kaçak orman envali taşıyan Burhan P. ile çocukları Özgür P., Fatih P. ve Orhan P., orman muhafaza memuru İsmail Bulut ve şoför Mehmet Doğan tarafından yakalandı. Baba ve üç oğlu, kendilerini yakalayan ormancılara saldırarak darp etti. Orman muhafaza memuru İsmail Bulut'un silahını da alan 4 şahıs, olay yerinden kaçtı.

Olayın jandarmaya bildirilmesi üzerine harekete geçen ekipler, şahısların aracını Çıldırlar köyünde, kaçak orman envalini ise Mesudiye Deresi kenarında ele geçirirken, 4 kişiyi de gözaltına alındı.

Jandarmada sorguları tamamlanan Burhan P. ile çocukları Özgür, Fatih ve Orhan P., "Görevli memura mukavemet, orman kaçakçılığı ve gasp" suçlarından Akyazı Adliyesi'ne sevk edildi. Şahıslar, kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

16 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]