Sakarya'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Ormanköy ışıklarında D-140 Karayolu\'nda ailesiyle birlikte geçirdikleri trafik kazasında yaralanan 6 yaşındaki Ahmet Ali Tuna, kendisi gibi yaralanan annesinin elini tutarak, 112 sağlık görevlilerine anne ve babasına ne olacağını sordu.

Dün saat 18.00 sıralarında Akyazı Ormanköy kavşağında meydana gelen kazada Recep Tuna  yönetimindeki  54 HH 2.. plakalı otomobil, Erkan Tosun yönetimindeki 54 FH 3.. plakalı otomobille çarpıştı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği belirtilen kazada otomobil sürücüsü 31 yaşındaki Recep Tuna, eşi 30 yaşındaki Tuğba Tuna ve oğulları Ahmet Ali Tuna ile diğer otomobilin sürücüsü Erkan Tosun ve yanındaki Sevcan Çelik yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine 112 ve polis ekipleri geldi.

Kazada yaralanan 6 yaşındaki Ahmet Ali annesinin elini sıkı sıkı tutarak, kendi yarasına aldırmadan 112 ekibine anne ve babasına ne olacağını sordu. "Anneme bir şey olacak mı? Annemin kanı duracak mı? Annem ve babam ameliyat olacak mı?" diye sorular soran çocuğu, 112 görevlisi tek tek cevap vererek sakinleştirmeye çalıştı. Yaralılar Akyazı Devlet hastanesi\'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]