Sakarya'da görevli polis silahlı kavgada hayatını kaybetti

Düzce’de yol verme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Cevdet A. ile Alptekin P., D-655 karayolunda Beyciler mevkiinde yol verme nedeniyle tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle silahlar çekildi. Polis memuru Cevdet A. göğsünden, Alptekin P. ise ayağından yaralandı. Durumu ağır olan Cevdet A. 112 Acil Servis Ekipleri’nin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Polis memuru yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Alptekin P. ise kendi imkanlarıyla özel bir hastaneye gitti.

Olay yerine gelen Düzce İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran, “Saat 11.00 sıralarında trafikte seyrederken sürtüşmeden kaynaklı bir olay. Burada durmuşlar olay burada da devam etmiş arkadaşımız silahını kullanmış. Olayı araştırıyoruz istenmeyen bir olay olmuş burada” dedi.
Polis olayla ilgili geniş çapta inceleme başlattı
Düzce’de, trafikte yol verme yüzünden çıkan tartışmada öldürülen polis memuru Cevdet Ataseven için görev yaptığı Sakarya Emniyeti’nde tören düzenlendi.

Ataseven’in naaşı İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan tören için Sakarya Emniyeti’ne getirildi. Emniyet müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene, Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı, müdür yardımcıları, polis memurları, jandarma olay yeri inceleme ekibi, Ataseven’in 13 yaşındaki oğlu Tuğrul, eşi Nurcan ve yakınları katıldı. Tören, Ataseven’in öz geçmişinin okunmasıyla başladı. Ardından Kur’an-ı Kerim okundu ve helallik istendi. Tören sırasında Ataseven’in eşi ve çocuğu ile meslektaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Nurcan Ataseven, oğlu Tuğrul’un elini tutarak birbirine destek olmaya çalıştı. Törenin ardından, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’nde polis memuru olan Ataseven’in naaşı toprağa verilmek üzere memleketi Düzce’ye götürüldü.

Dün meydana gelen olayda, memleketi Düzce’ye ailesiyle tatile gelen polis memuru Cevdet Ataseven, tabancayla yaraladığı Aytekin P.  tarafından göğsünden vurularak öldürülmüştü. D-655 Karayolu Beyciler kavşağı mevkiinde meydana gelmişti. Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Cevdet Ataseven, eşi ve çocuğunun da bulunduğu otomobiliyle giderken, 81 DT 111 plakalı aracın sürücüsü Aytekin P.'den yol vermesini istemiş, ardından tartışma çıkmıştı. Araçlarını yol kenarına park edip tartışan sürücüler arasında büyüyen kavgada Ataseven, üzerine yürüyen Aytekin P.'nin ayağına tabancasıyla bir el ateş etmişti. Yaralanan Aytekin P. de üzerindeki tabancasını çıkartarak ateş etmeye başlamıştı. Ataseven, eşinin ve çocuğunun gözleri önünde göğsünden vurulmuştu. Hastaneye kaldırılan Ataseven, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]