Sakarya'da esrarengiz kayıp

Hendek ilçesinde esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Raif Cinli halen bulunamazken, olayda cinayet kokusu olduğu öne sürüldü.

Cinli’yi aylardır arayan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında, olayın sıradan bir kaybolma gibi görünmediği ve bir insanın canına kastedilmiş olma ihtimalinin yüksek olduğu iddia edildi.

Yakınları canlı yayındaydı


Atv’de yayınlanan Tatlı Sert Programı’nda, kayıp olan Raif Cinli’nin yakınlarının konuşmalarına yer verilirken, program sunucusu Müge Anlı, Raif Cinli’yi gören veya bu konuda bilgi sahibi olanların kendilerine ulaşması çağrısında bulundu.

Raif Cinli’nin kayıp olayı her zamanki gibi “Sakarya’da esrarengiz kayıp” adı altında ekrana yansırken, programda ayrıca, Prof. Dr. Arif Verimli’nin de görüş ve yorumlarına yer verildi.

Top Jandarma ve Hendek Savcılığı\'nda


Öte yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında ayrıca, Raif Cinli’nin kaybolmasına ilişkin olayda topun, Hendek Jandarma Komutanlığı ve Hendek Cumhuriyet Savcılığında olduğu ifade edildi.
Canlı yayına konuk olan Raif Cinli’nin yakınlarının, olayın sıradan bir kaybolda değil de, cinayet olabileceği ihtimali üzerine gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Yayında Raif Cinli ile hangi gün, saat kaçta telefonla görüşüldüğü, Cinli’nin kimlerle, ne zaman telefon görüşmesi yaptığı vs. bir liste halinde ekrana yansıtılırken, liste üzerine tahminler de yürütüldü.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]