Sakarya'da Çevre Haftası dolu dolu kutlanacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi “Çevre sevgi ister” sloganıyla Çevre Haftası’nda bir dizi etkinlik düzenleyecek. 3-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek programlar belli oldu.

Etkinlikler, 3 Haziran Pazartesi saat 11.00’da AKM’de gerçekleşecek “Tayfun Talipoğlu ile Yol Hikâyeleri” programı ile başlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre Haftası’nda birçok etkinlik gerçekleştirecek. Etkinlikler kapsamında Tayfun Talipoğlu Sakaryalılarla buluşacak, Küresel İklim Değişikliği, Etkileri ve Bize Düşen Görevler konulu panel düzenlenecek. Çevre Yürüyüşü ile devam edecek olan programlar, atık pil ve afiş yarışmaları ödül törenleri ile son bulacak. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Vahit Çomoğlu, tüm Sakaryalıları Çevre Haftası’nda gerçekleştirilecek etkinliklere davet etti. Çomoğlu, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Çevre sevgi ister’ sloganıyla Sakarya Valiliği ve SATSO ile ortaklaşa birbirinden güzel programlar gerçekleştireceğiz. Etkinliklerimize çevre sevdalısı tüm Sakaryalıları davet ediyoruz” diye konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]