Sakarya'da bonzai satıcısına dayak!

Sakarya’da, bonzai satıcısı olduğu ileri sürülen bir kişi kimliği belirsiz kişiler tarafından dövüldü.

"Bonzai satmaya devam edin illaki sizle de denk geleceğiz bundan sonra analar ağlamayacak size söz emniyet mensupları (+18)” notuyla paylaşılan video, kısa sürede paylaşım rekoru kırdı. Sakarya’da çekildiği belirtilen görüntülerde, kimliği belirsiz kişiler dövdükleri şahsı soyup yakmakla tehdit ediyor. Görüntüler sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaşım rekoru kırıyor.
Sakarya'da bonzai satıcısını falakaya yatıran 5 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin, emniyette 'uyuşturucu kullanmak' suçundan kayıtları olduğu öğrenildi. Şahıslardan biri "Biz uyuşturucu kullanmıyoruz, esrar hariç" diye konuştu.

Sakarya'da bonzai satıcısı olduğunu öne sürdükleri genci dövüp falakaya yatırıp sorgulayan ve bu şiddeti de cep telefonuyla kayıt ederek sosyal paylaşım sitesinde paylaşan 5 kişi Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ekiplerince yakalandılar. Adliyeye sevk edilen şüphelilerin poliste 'uyuşturucu kullanmak' suçundan kayıtları olduğu öğrenilirken, şüphelilerden Ercan Ş. gazetecilerin 'Siz uyuşturucu kullanıyormusunuz'? sorusuna 'Esrar hariç kullanmıyoruz' diye cevap verdi.

Sakarya'da geçen hafta kimliği belirlenemeyen 3 genç bonzai satıcısı olduğunu iddia ettikleri bir genci dayak atarak sorguladıktan sonra yaklaşık 10 dakikalık şiddet görüntülerini sosyal medyada paylaşılması sonrasında Sakarya Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekipleri görüntülerin incelenmesi sonrasında olayda dövülüp görüntüleri kayıt edilen bonzai satıcısı olduğu öne sürülen Engin A.yı tespit edip emniyete çağırdı.

5'ide uyuşturucu kullanıyormuş


Burada ifadesi alınan Engin A. kendisini dövenlerden şikayetçi olduğunu söyleyince polis harekete geçti ve daha önce Sakarya Nehri kenarında Birkan A. adlı gencin öldürülerek yakılıp Sakarya Nehrine atılmasıyla ilgili olarak cinayet şüphelisi olarak halen yargılaması süren Ercan Ş. (26) ile arkadaşları Bayram G., Sinan M., Engin S. ve Nup Soyhan E.yi gözaltına aldı. 5 şüphelinin de uyuşturucu madde kullanmak, esrar içmek suçlarından kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

"Esrar harici uyuşturucu kullanmıyoruz"


Polisteki sorgulamaları sonrasında sağlık kontrolü için hastanaye sevk eden şüphelilerden Ercan Ş. habercilerin 'Neden dövdünüz ' sorusuna 'Yalan yanlış şeyler yazmayın. Biz dövüp polise teslim ettik' dedi. Sizde uyuşturucu kullanmıyormusunuz sorusuna ise 'Uyuşturucu kullanmıyoruz, esrar hariç' diye cevap verirken diğer şüpheliler ise habercilere tepki gösterdi.

Gözaltına alınan 5 şüpheli 'Alıkoymak. Hürriyeti tehdit. müessil fiil' suçlarından Sakarya Adliyesi'ne sevk edildiler.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]