Sakarya'da Bir İlk Yaşanacak

UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun birlikte düzenlediği Uluslararası Bayanlar Milli Takımlar Futbol Turnuvası 14 Aralık tarihinde Sakarya Atatürk Stadı'nda yapılacak. Letonya, Hırvatistan ve Türkiye'nin katılacağı üçlü futbol turnuvasının büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Bayan milli takım geliştirme yönetmeni Erden Or, yaptığı açıklamada, bayan millilerimize destek verilmesini istedi. Or, bayan futbol takımımızın turnuvada başarılı olacağını kaydetti.

Güneşspor Bayan Futbol Takımı'nın kurucusu ve turnuvayı Sakarya'ya yapılmasını sağlayan Sinan Panta da "Sakarya'da bir ilki yaşayacağız. Tüm Sakarya bu spor organizasyonuna sahip çıkmalı ve üzerine düşeni yapmalı" dedi.

15 Otobüs Tahsis Edilecek

Bayan futbol takımının kurulmasında büyük pay sahibi olan Sakarya Camili Muhtarı Yunus Özçelik, milli takıma destek olmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını dile getirerek, müsabakalar için 15 otobüs tahsis edeceklerini kaydetti.

Yalnız Bırakmayacağız

Milli takıma herkesin destek olması gerektiğini dile getiren muhtar Özçelik, "Biz milli takımımızı yalnız bırakmayacağız. Tüm Sakaryalıların da milli takıma destek olacağına inanıyoruz. Takımımızın en iyi yere gelmesi en büyük temennimiz" şeklinde konuştu.


Maç tarih ve saatleri ise şöyle:


15 Aralık 2008 Türkiye - Hırvatistan saat 13:30 da Atatürk Stadı

17 Aralık 2008 Hırvatistan - Letonyo saat 13:30 da Atatürk Stadı

19 Aralık 2008 Türkiye - Letonyo saat 13:30 da İsmet Paşa Stadı (İzmit)

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]