Sakarya'da araç korumada bir ilk

Sakarya'da bir işletmeci, araçlara uyguladıkları yeni yöntemle şehirde bir ilke imza attı.

Erenler İlçesi Güney Mobilyacılar Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren "Nano Tech Car Care" isimli işletmenin sahibi Tahir Demirkoparan, araçlara uyguladıkları "Nano seramik boyama teknolojisi" ile Sakarya'da bir ilke imza attı.

Konuyla ilgili SakaryaRehberim.com mikrofonuna açıklamalarda bulunan Demirkoparan, "Yapmış olduğumuz işlem, normal boya koruma sisteminden daha öte beri bir sistem. Nano teknolojilerin, otomotiv üzerinden uygulanan sistemlerinden birisidir. Bu sistemle aracın dış yüzeyinde kuş pisliği, reçine, fırça izi, mika çiziği oluşmuyor. Aynı zamanda yüzeyde oluşacak mika çiziklerine karşı dayanıklıdır. Bunların haricinde dışarıdan gelecek etkenlerle benzin ispirto gibi lokavt işlemlerde ise aracın dış yüzeyinde yanma oluşmuyor. 5 yıl garantili bir sistem. Aynı zamanda Sakarya'da olmayan bir sistem. İlk defa kullanılıyor. Nano ceramic pro tech  Alman ürünü kullanıyoruz. Sakarya'ya getirdiğimiz için biz gururluyuz"

"5 yıl ömrü var"

Nano seramik teknolojisinin, normal film koruma yöntemine göre daha dayanıklı olduğunu söyleyen Demirkoparan, "Normal koruma filmleri sadece taş vuruklarına karşı korur. Ama yüzeyde bir aşınma yada bir kazadan dolayı sökmek istediğinizde boya yüzeylerini ve vernik yüzeylerini aşındırırsınız. Bu da tekrar bir boya gerektirir ve değer kaybına neden olur. Nano seramikte ise değer kaybınızı korur. Oluşan arızaları gidermesi sağlar. Seramik korumanın 5 yıl bir ömrü var" dedi.

İletişim bilgileri:

Adres: Güney Mobilyacılar San. Sitesi 1284. Sokak No: 2 Erenler/SAKARYA

Tel: 0507 8384758

İşte Tahir Demirkoparan'ın açıklamaları:
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]