Sakarya Yerel Kültür Derneği'nden olağanüstü kongre kararı

2002 yılında Sakarya eşrafı tarafından kurulan ve ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Sakarya Yerel Kültür Derneği kongre kararı aldı.

Kurucular Kurulu ve Onur Kurulu üyeleri ile yapılan istişareler sonucu dernek yönetim kurulu tarafından olağanüstü kongre kararı alındı. Kongrenin 03 Mayıs 2015 Pazar günü saat 13.00 de dernek binasında yapılacağı, yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise kongrenin 10 Mayıs 2015 tarihinde aynı yer ve saatte gerçekleştirileceği belirtildi.

Necmettin Kırık liste hazırlığında

Olağanüstü kongre kararı alan Sakarya Yerel Kültür Derneğinde yeni yönetim kurulu oluşturulması noktasında çalışmalar sürüyor. İki dönem Sakarya Yerel Kültür Derneği yönetimlerinde görev alan işadamı Necmettin Kırık’ın derneğin Kurucular Kurulu ve Onur Kurulu üyelerinin de desteğini alarak güçlü bir liste ile Sakarya Yerel Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olması bekleniyor. Güçlü bir liste ile yönetime talip olmak isteyen Necmettin Kırık’ın listesinde; genç, dinamik, vizyon sahibi gençlerin yanısıra Sakarya da söz sahibi değerli iş adamlarının da yer alacağı öğrenildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]