Sakarya VİB Turizm, Araç Filosuna Yenilerini Ekledi

VİB yeni araçlarıyla, yoluna devam ediyor.

"Sakarya VİB sizindir" sloganıyla 12 yıldır yoluna devam eden VİB Turizm; bünyesine eklediği son model dört servis aracı ve bir otobüsüyle, filosunu genişletti.

Bundan 12 yıl önce “Birlikten güç doğar” ilkesiyle kurulan ve ilk günden itibaren müşterilerine "Sakarya VİB sizindir" sloganıyla kalite ve güvenli hizmet veren Sakarya VİB Turizm Kooperatifi; bünyesine yeni kattığı dört yeni prestij araçla servis araç sayısını 24'e çıkarırken, yeni aldığı bir yeni araç ile de Mercedes Benz Trevigo otobüs sayısını da 46'ya çıkardı. VİB Turizm’de 24 bilet satış yeri, 154 durak noktasıyla da hizmet vermeye devam ediyor.

Sakarya VİB Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kara; filolarına yeni araç eklemelerinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, son sistem ve tam donanımlı otobüslerin tanesinin 500 Bin TL, servis araçlarının tanesinin de 85 bin TL, olduğunu hatırlatarak, bünyelerine daha yeni araçlarda ekleyeceklerini belirtti. Kara; bünyesindeki 115 deneyimli şoför ve 350 güler yüzlü personel ile birlikte VİB Turizm'in yoluna devam ettiğini söyledi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]