Sakarya Üniverstesi'nde tanışma toplantısı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü tarafından tanışma toplantısı düzenlendi.

SAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonu\'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Çalışma Ekonomisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Özkan, çalışma ekonomisi alanının Türkiye\'de sadece 36 üniversitede olduğunu belirterek, bölümün diğer üniversitelerce ilgiyle takip edildiğini söyledi.

SGK Sakarya İl Müdürü Nurten Canbasoğlu ise çalışma ekonomisi bölümü ile SGK\'nın birlikte çalıştığı tek ilin Sakarya olduğunu ifade etti.

Öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmek için çalıştıklarını dile getiren Canbasoğlu, "Sizlerle birlikte yeni oluşturduğumuz ar-ge, inovasyon bölümüyle yaptığımız güzel projeleri Ankara can kulağıyla dinliyor. Bu yaptığımız projeleri önümüzdeki hafta Ankara\'dan gelen bir heyet inceleyecek" dedi.

İŞKUR Sakarya İl Müdürü Tekin Kaya da son sınıf, öğrencilerin yararlanması için bu yıl üniversitede istihdam fuarı gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Öğrencilerin staj imkanlarını değerlendirmesi gerektiğinin altını çizen Kaya, "Yaz dönem stajlarını İŞKUR\'da yapabilirsiniz. 10-15 öğrenci yaz dönemini bizimle geçirebilir. Arkadaşlarımızın bizden öğreneceği çok şey var. İŞKUR sayesinde öğrenciler piyasaya kendilerini daha iyi hazırlayabilirler" diye konuştu.

Toplantıya, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. 

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]