Sakarya Trabzonlular Derneği Bayramlaştı

Sakarya Trabzonlular kültür ve dayanışma derneği geleneksel olarak düzenlediği Bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü dernek binasında gerçekleşti. Dernek başkanı Ahmet Tufan Demircioğlu’nun ev sahipliği yaptığı bayramlaşmaya dernek üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin dışında, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

Sakarya Trabzonlular Derneği Lokali\'nde yapılan ve hayli kalabalık geçen bayramlaşma töreninde Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tufan Demircioğlu; "Bayramlar, ailelerin, dostların birlik ve beraberliğini sağlayan yegâne kaynaşmadır. Bu beraberliği Dernek olarak yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlarımızın bayram gibi geçmesini diliyorum. Sakarya Trabzonlular kültür ve dayanışma derneği olarak hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyorum\' dedi." dedi.

Bayramlaşmada ayrıca kamuoyunda sıkça Erenler Belediye Başkan aday adayı ismi geçen SAÜ Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Uğur Soy ve Chp Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ecevit Keleş Trabzonlular Derneğini ziyaret ederek bayramlaşma programına katıldı. Ak Parti’den Erenler Belediye Başkan aday adayı için önümüzdeki haftalarda ilçe teşkilatına adaylık için başvuruda bulunacağı düşünülen Uğur Soy, bayramlaşmada dostlarıyla sık sık sohbet etti.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]