Sakarya Sosyetesi 354'te Buluşuyor

Fasıl Gecesi’ne katılan TSM Sanatçısı Canan Demircan’dan 354’te, konser verdi. Bosna Caddesi üzerinde bulunan 354 Resturant; mekanında her ay değişik bir etkinliğe imza atmaya devam ediyor.  ÖZEL GECELER

İsmini mekan ortakları 35 İzmir’li Onur Gülcan ile 54 Sakarya’lı Ömür Özkan’dan alan 354 Resturant; “Yaza Merhaba ve Çingene Partisi”nden sonra, önceki akşam da “Fasıl Gecesi” düzenledi. Türk Sanat Müziği Sanatçısı Canan Demircan’ın sahne aldığı geceye, Sakarya sosyetesinden çok sayıda tanınmış özel kişiler katıldı. Fasıl Gecesi’nde eski ve yeni sevilen şarkıları seslendiren genç sanatçı Canan Demircan, zaman zaman davetlilerle de düet yaptı.

354 Resturant ortaklarından Ömür Özkan, mekanlarının farklı bir yapıya sahip olduğunu belirterek, her ay değişik bir aktivite gerçekleştirdiklerini söyledi. Ramazan ayı içerisinde, Ramazan geceleri de tertipleyeceklerini ifade eden Özkan;  Ramazan ayı sonrası da “Kıyafet Balosu, Maskeli Balo ile 80’liler Partisi” gibi özel gecelerde düzenleyeceklerini söyledi.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]