Sakarya Orman Bölge Müdürü değişti

Giresun Bölge Müdür Yardımcısı iken Sakarya Orman Bölge Müdürü olarak atanan Okan Kurşun, Hasan Türkyılmaz’dan görevi devralarak yeni görevine başladı.

Giresun Bölge Müdür Yardımcısı iken 657 sayılı Devlet Memurları kanununun 86’ıncı maddesine göre Sakarya Bölge Müdürlüğüne atanan Okan Kurşun Bölge Müdürlük makamında Hasan Türkyılmaz’dan görevi devraldı. Orman Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı emrine Müfettiş olarak atanan Sakarya Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz yaptığı konuşmada, “Değerli Giresun Bölge Müdürü Yardımcısı kardeşimiz makamın uygun görüşleriyle beraber bugün itibariyle Sakarya Orman Bölge Müdürlüğüne görevlendirilmiş olup bizlerinde makamın uygun görüşleriyle Orman Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı emrine Müfettiş olarak atamamızın çıkması münasebetiyle kardeşimizi Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü görevini devrediyoruz. Rabbim bundan sonraki hayatında insanlığa hizmet yolunda ayağını taşa aldırmasın diyoruz. Şu anda malumunuz dün geçirmiş olduğumuz bir kaza neticesinde olmuş olduğumuz ameliyattan mütevellit 10 günlük bir rapor süreci yaşıyoruz, ancak devlette devamlılık esastır prensibi neticesinde kardeşimizin göreve başlayacağını duymamız üzerine hastaneden gelerek uygun olanı makamın eski yöneticisinden yeni yöneticisine devredilmesi gerektiği için, bu töreni tertip etmiş oluyoruz. İnşallah bizlerde raporun bitiminde 16 Haziran itibariyle Sakarya’daki görevimizden resmen ayrılıp makamın uygun görüşü ile tebliğ edilmiş olan görevimize başlamış olacağız. Makamların gelip geçici olduğunu, esas olanın İslam’a ve insanlığa hizmet olduğunu hepimiz biliyoruz. Rızkı vereninde Allah (c.c) olduğunu, Allah’tan başka da rızk sahibi olmadığını, minnetimizin sadece Allah\'a olduğuna inanıyor, bu duygu ve düşüncelerle yüce Rabbime bana bu imkanları nasip ettiği için hamd ediyor ve şükrediyorum. Devletimizin üst düzey yöneticilerine de insanlığa hizmet etmek için bu fırsatı bize bugüne kadar tevdi ettikleri için teşekkür ve şükranlarımızı sunuyor yeni dönemde yeni Bölge Müdürü kardeşimize ve beraber 3 yıldır bir kısmıyla da 1 yıldır çalışmakta olduğumuz ekibimize bize gösterdikleri sadakat ve samimi çalışma bağlılığı duygu ve düşünceleriyle yeni kardeşimize de destek vermelerini temenni ediyor, hepimizin elbirliğiyle bu millete hizmet etmeye mecbur olduğumuzu beyan eder, yeni görevinde hem kardeşimize hem de bize ve ekibimize hayırlı olsun diyorum’’ dedi.

Devir teslim töreninde Türkyılmaz\'ın burnundaki bandaj dikkat çekerken, Türkyılmaz geçirdiği bir kaza sonucu ameliyat olduğunu söyledi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]