Sakarya Müftülüğü'nden çocuklara mesaj var!

Sakarya Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları Açılışı, Kazımpaşa Hafize Ana Kur’an Kursu ve Muradiye Camii Yaz Kur’an Kursu’nda gerçekleştirilen törenlerle yapıldı.

Açılış Töreni Programları, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in 2014 yılı Yaz Kur’an kursları mesajının okunmasıyla başladı. Daha Sonra ise İl Müftü Yardımcısı Muhammet Suiçmez bir açılış konuşması yaptı.

Gerçekleştirilen Programlarda son olarak Sakarya Müftüsü İlyas Serenli bir konuşma yaptı. Yaz Kur’an Kursları ile bilgiler veren Sakarya Müftüsü İlyas Serenli konuşmasında: “2014 Yılı Yaz Kur’an Kursları; “Camiye Koşalım Kur’an’la Buluşalım” sloganıyla 23 Haziran - 22 Ağustos 2014 tarihleri arasında, üç dönem halinde ve kur esasına göre gerçekleştirilecektir. Hafta içi her gün her yaştan öğrencinin katılabileceği Yaz Kur’an Kurslarında, Kur’an-ı Kerim, ibadet, siyer ve ahlak gibi derslerin yanısıra sosyal ve kültürel etkinlikler de yapılacaktır.” ifadelerine yer vererek tüm çocuklara, “Haydi Çocuklar Camiye Koşalım Kur’an’la Buluşalım” çağrısı yaptı.

Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, konuşmasını, “2014 yılı Yaz Kur’an Kurslarının hayırlara vesile olmasını niyaz ediyor; Sakarya’da Yaz Kur’an Kurslarında görev alan tüm öğretici kardeşlerimize, din görevlilerimize ve Yaz Kur’an Kurslarına katılan tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum” sözleriyle tamamladı.

Sakarya Müftülüğü “Yaz Kur’an Kursları Açılış Töreni” Programları, Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin dersbaşı yapmasıyla son buldu.

Gerçekleştirilen Programlara Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin, İl Müftü Yardımcısı Muhammet Suiçmez, İlçe Müftüsü Aşır Durgun ile Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri, Öğrenci Velileri ve Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri katıldı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]