Sakarya Motosiklet Festivali düzenleniyor

Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü olarak her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen, Sakarya Motosiklet Festivali 2014 senesinde, kulübün maddi imkansızlıkları nedeni ile düzenlenememişti. 2014 yılında tüm Türkiye Motosiklet Dernekleri ve grupları tarafından üzüntü ile karşılanmıştı.

Ancak, 3-4 ay önce Sakarya Valimiz Hüseyin Avni Coş ile yapılan görüşmeler neticesinde, valimiz festivalin yapılması için elinden gelen her türlü desteği vereceğini belirterek, bu sene 8. Motosiklet Festivalini yapma kararı alındı.

Motosiklet kullanıcıları ve Sporları Federasyonu Başkanlığı, Sakarya Motosikletçiler Spor Kulübü Başkanlığı ve tüm Türkiye motosiklet camiası, Vali Hüseyin Avni Çoş’u bu yakın ilgi ve alakası için kutladı.

Yapılan açıklamada; "Kulübümüz tarafından her yıl organize edilen ve geleneksel hale gelen Motosiklet Festivalimizin 8.sini, 31-Temmuz 01-02 Ağustos 2015 tarihlerinde (3 gece çadır kalmalı) Poyrazlar Gölü mesire alanında, düzenleyeceğiz. Festivalimiz, Türkiye geneli motosiklet tutkunlarını kapsamakta olup, katılımın bu sene 2000 motosikletten fazla olacağı tahmin edilmektedir.

Festival alanımızda yerel sanatçılarımız, gösteri grupları, çeşitli etkinliklerin tertip edileceği ve protokolün katılımı ile devam eden etkinlik çerçevesinde, yöremizin tanıtımı içinde,kısa motosiklet turları da düzenlenecektir.

Festival alanına girişte,kayıt ve kabul masası hazırlanacak,gelen misafirlerimize çeşitli hediyelerin bulunduğu,hediye paketi ücretsiz verilecektir." denilmiştir.

- Ücretsiz Kahvaltı
- Yarışmalar ve Sürpriz Ödüller
- DJ Parti
- Canlı Performanslar
- Gösteriler
- Sınırsız Eğlence
**
- Festival katılımcılarımıza 7/24 ücretsiz yol yardımımız mevcuttur.
- Festival - Kamp alanının üst bölgesi doğal cross alanıdır.
- Festival girişi ve festival boyunca katılımcılarımızdan katılım ücreti talep edilmeyecek olup, girişte - yarışmalarda - çekilişlerimizde srpriz hediyeler sizleri bekliyor olacaktır.
- Festivalimizde motosiklet ile ilgili standlar açılacağı gibi kulüpler dilediğince stand alanına sahiptirler.
- Festival alanı WC-Lavabolarımız yenilenmiş olup, siz ziyaretçilerimize tüm bu süreçte temiz bir şekilde hizmet verecektir.
- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığınca 3 gün boyunca festival alanında ambulans bulundurulacaktır.
- Görevli arkadaşlarımız 7/24 talep ve gereksinimlerinize cevap verecek, tüm imkanları sizler için sağlayacaklardır.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]