Sakarya medyasının acı günü

Suskunlar dizisindeki Gazanfer rolüyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Berk Hakman’ın dedesi olan Emekli Üsteğmen, Sakarya Anadolu Gazetesi kurucusu Cezmi Hakman son yolculuğuna Adapazarı Orhan Camii\'nde düzenlenen askeri törenle uğurlandı.

Sakarya Anadolu Gazetesi kurucusu, sürekli basın kartı sahibi gazeteci Emekli Üsteğmen Cezmi Hakman öğle namazına müteakip Orhan Camii\'nde kılınan cenaze namazının ardından düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Cezmi Hakman\'ın yine kendisi gibi gazeteci olan eşi Ayhan Hakman da geçtiğimiz yıl Kasım ayında vefat etmişti. 90 yaşında hayata veda eden Cezmi Hakman, çok sayıda dizi ve filmde rol alan sinema sanatçısı Berk Hakman\'ın da dedesiydi.

Cezmi Hakman’ın cenaze törenine Sakarya basını da büyük ilgi gösterirken çok sayıda seveni ve dostu da Cezmi Hakman’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Cezmi Hakman’ın çocukları Ataman Hakman ve kızı Asuman Aymer de babalarının cenazesinde göz yaşlarına hakim olamadılar.

Merhum Hakman cenaze namazının ardından düzenlenen askeri törenle Yorgalar Mezarlığı\'nda defnedildi.

Cezmi Hakman’ın cenazesiyle birlikte vefat eden Muhlise Kışlalı ve Resmiye Şükür için de aynı camide cenaze namazları kılındı. Muhlise Kışlalı Emirdağ Mezarlığı\'nda, Resmiye Şükür de Güneşler Mezarlığın\'da toprağa verildi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]