Sakarya İl Başkan adayı Kılıç, Başkan Toçoğlu ile buluştu

AK Parti Sakarya İl Başkan adayı Fevzi Kılıç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu\'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kılıç,  yapılan mülakatlar neticesinde 5 kişinin genel merkeze davet edildiğini,  7 Şubat\'taki kongre öncesi aday olarak belirlendiğini söyledi.

AK Parti\'nin kurulduğu günden itibaren teşkilatın içinde yer aldığını belirten Kılıç, "İl başkan yardımcılığı, il başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği görevlerinde bulundum. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği görevini yerine getirdim. Halkımızın bize göstermiş olduğu samimiyete gönülden cevap vereceğimize inanıyorum. Tüm dostlarımızı, arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi 7 Şubat’ta yapılacak kongremize davet ediyoruz" diye konuştu.

Toçoğlu da Sakarya’nın geleceği adına önemli bir karar verildiğini ifade ederek, "Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, il başkanı adayı olarak Fevzi Kılıç’ı açıkladı. Sakaryamız için hayırlı bir karar alındı. Kılıç, partimizin her kademesinde görevini en iyi şekilde yerine getirmiş bir isimdir” ifadesini kullandı.

Kılıç\'ın tecrübeli bir isim olduğunu dile getiren Toçoğlu, şunları kaydetti:

"Kendisine tevdi edilen görevi en iyi şekilde yerine getireceği hususunda hiçbir şüphemiz yoktur. Sayın bakanımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatımızla kendisinin yanında olacağız. AK Parti’yi beraberce daha iyi günlere taşıyacağız. Şehrimize hayırlı olsun.”
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]