"Sakarya Hızla Yatırımlar Şehri Haline Geldi"

Toyota Türkiye Otomotiv Sanayi A.Ş Genel Müdürü ve CEO'su Tamer Ünlü, kentin hızla yatırımlar şehri haline geldiğini söyledi.

Mahalli İdareler Seçimleri öncesi veda gezilerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Toyota Türkiye Otomotiv Sanayi AŞ. Genel Müdürü Tamer Ünlü'yü ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ünlü, şehrin, Başkan Duran ile birlikte geliştiğini ve sanayinin ivme kazandığını belirtti .Şehrin sanayileşmesinde yerel yönetimlerin katkısının çok büyük olduğunu vurgulayan Ünlü, "Kentimiz hızla yatırımlar şehri haline geliyor. Başkanımız Aziz Duran her zaman yatırımcının yanında oldu ve desteğini bizlerden esirgemedi. Altyapı olsun, yol olsun her konuda sıkıntılarımızın giderilmesini sağladı. Her zaman yanımızda olan ve sorunlarımızın aşılmasında yardımcı olan Başkanımız Aziz Duran'a çok teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında mutluluklar diliyorum" dedi.

Sanayinin gelişiminin bir şehir için çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Duran, çevreyi kirletmeyen yatırımcılara kapılarını sonuna kadar açtıklarını söyledi. Şehrin düzenli ve planlı sanayileşmesi için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Duran, şöyle konuştu: "Sanayi demek, bir şehirde istihdam alanlarının çoğalması demektir. Bu bilinçle hareket ederek çevre dostu yatırımcıların şehrimize gelmeleri için gerekli altyapı oluşturmaya gayret gösterdim. Bu konuda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Şehrimiz son yıllarda yatırımcılar şehri haline geldi."

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]