Sakarya HEPAR Neden Sil Baştan?

Hak ve Eşitlik Partisi Sakarya İl ve ilçe yönetimlerindeki görevden almaların perde arkasında yatan nedenler Hür Fm’de Hülya Sürücü ile Detay programı’nda günyüzüne çıkacak.

Hak ve Eşitlik Partisi Sakarya İl Başkanı Yavuz Reis’in konuk olacağı Detay, 1 Ocak Cuma günü saat 17.00’de başlayacak.

Hatırlanacağı gibi Cemal Lüleci’den boşalan il başkanlığı görevine Yavuz Reis, Erdem Sütlü’den boşalan merkez ilçe başkanlığına da eski İl Genel Sekreteri Özcan Koç getirilmişti. Eski İl başkanı Cemal Lüleci’nin “Biz görevden alınmadık, 60 kişiyle birlikte istifa ettik” demesinin ardından, parti üst düzey yöneticileri Cemal Direk ve Aslan Avar’ın “görevden alındılar” şeklindeki açıklamaları HEPAR’da kafaları karıştırmıştı.

Yeni İl Başkanı Yavuz Reis’in konuk olacağı, Sakarya il ve Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde yapılan son değişiklikler ile bu değişikliğin nedenlerinin konuşulacağı Hülya Sürücü ile Detay’ın ilgiyle dinlenmesi bekleniyor.

Program yapımcısı ve sunucusu Hülya Sürücü’nün sorularını yanıtlayacak olan HEPAR Sakarya İl Başkanı Yavuz Reis’in yeni oluşturulan yönetim kurulu isimleri üzerinde açıklama yapması, parti programının yanı sıra HEPAR’ın hem ülke, hem de Sakarya özelindeki örgütlenme çalışmaları hakkında dinleyicileri bilgilendirmesi ve ülke siyasetine ilişkin konularda da önemli açıklamalar yapması bekleniyor. 

Hülya Sürücü ile Detay Programını 92.1 frekansından ve hürce.com internet adresinden canlı olarak dinleyebilirsiniz. 

Hak ve Eşitlik Partisi Sakarya İl Başkanı Yavuz Reis’e yöneltmek istediğiniz soru varsa 0 264 278 80 03 nolu telefona yazdırabilirsiniz.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]