Sakarya Hak ve Eşitlik Partisi Teşkilatlanıyor

Sakarya Hak ve Eşitlik Partisi il başkanlığı olarak teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor.

Hak ve Eşitlik Partisi Sakarya il başkanı Yavuz Reis, "Teşkilatlanma da 16 ilçe de 16 teşkilat hedefimize ulaşmak için ilçelerdeki çalışmalarımızı hızlandırmış bulunmaktayız." dedi.

Son olarak Kaynarca ilçe başkanlığına ŞENER DÜZGÜN, Hendek ilçe başkanlığına ŞABAN ŞEN, ve Kocaali ilçe başkanlığına MUHAMMET YAN'ın atandığını belirten Reis, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

23 Ocak 2010 tarihinde yeni ilçe başkanlarımız ile genel merkezimize giderek Sayın Genel Başkanımız Osman PAMUKOĞLU ile görüşmüş gerekli bilgilendirmemizi yapmış ve yeni kurulan ilçe teşkilatlarımızın yetki belgesini almış bulunmaktayız.

SAKARYA HEPAR 8 İLÇEDE MÜCADELEDE

Yeni kurulan teşkilatlarımız ile birlikte Sakarya da ki ilçe teşkilatı sayımız 8’e yükselmiştir. Bugüne kadar kurulan teşkilatlarımız ve ilçe başkanları şunlardır;

ADAPAZARI İLÇESİ: ÖZCAN KOÇ
ARİFİYE İLÇESİ: HÜSNÜ KALKAN
SAPANCA İLÇESİ: CELAL ARAPOĞLU
ERENLER İLÇESİ: SERVİNÇ TANIK
SÖĞÜTLÜ İLÇESİ: HAMİT ULU
HENDEK İLÇESİ: ŞABAN ŞEN
AYNARCA İLÇESİ: ŞENER DÜZGÜN
KOCAALİ İLÇESİ: MUHAMMET YAN

Diğer ilçelerimizde de teşkilatlanma görüşmelerimiz devam etmektedir. Genel seçimlere kadar hedefimiz 16 ilçede 16 teşkilattır. Milli Mücadele döneminden sonraki en büyük halk örgütlenmesi olarak tarihe geçecek olan Parti örgütlenmemiz Türk halkının son umududur. Bu yüzden de tüm vatansever halkımızı Hak ve Eşitlik Partisi çatısı altında Milli mücadeleye davet ediyoruz, İSTİKLALİMİZİ KORUMAK İÇİN. 

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]