Sakarya Emniyeti cezalı 700 araç plakasını sitede yayınladı

Sakarya Emniyet Müdürlüğü, fahri trafik müfettişleri tarafından plakalarına ceza kesilen ancak adreslerinde bulunamayan yüzlerce aracın plakasını ve sahibini resmi internet sitesinden yaptığı duyuru ile arıyor. Listede yaklaşık 700 araç plakası ve sahibinin adı soyadı yer alıyor.

Araç sahipleri adreslerinde bulunamıyor


Son 6 ay içerisinde Sakarya ili genelinde görev yapan fahri trafik müfettişlerince, çeşitli trafik kurallarını ihlal eden araçların plakalarına cezalar, araç sahiplerinin Sakarya Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafik Şube Müdürlüğü\'nde kayıtlı bulunan adreslerine gönderildi. Ancak araç sahipleri adreslerinde bulunamadı.

Emniyet Müdürlüğü 700 aracın plakasını sitede yayınladı

Sakarya Emniyet Müdürlüğü \'sakarya.pol.tr\' adlı resmi internet sitesinde, plakasına ceza yazılıp da adresinde bulunamayan yaklaşık 700 aracın plakası, araçların üzerlerine kayıtlı bulunduğu kişilerin adları ve soyadları, ceza kesilen kanun maddesi ile trafik cezasını tanzim eden trafik görevlilerin adlarının yer aldığı listeyi yayınladı.

sakarya.pol.tr sitesinden \'Trafik cezaları ilanen tebliğ listesini\' görmek için tıklayın.

En çok \'park yasağı ve kırmızı ışık ihlali\'


Sakarya\'da görev yapan yaklaşık 50 fahri trafik müfettişleri tarafından trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle ceza tanzim edilen araçların listesinde, en çok park yasağını ihlal ve kırmızı ışık ihlali suçlarını işledikleri görülüyor.

Cezaları ödemeyenler, mutlaka faizleriyle birlikte ödeyecekler

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ilan ettiği listedeki araç sahiplerinin cezaları bir an önce ödemelerini istedi. Trafik Şube Müdürlüğü yetkilileri, araç sahiplerinin cezaları ödemedikleri takdirde, araçlarıyla ilgili olarak yapacakları işlemlerde bu cezaların karşılarına çıkacağını ve faiziyle birlikte ödemek zorunda kalacakları uyarısında da bulundu.
12 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]