Sakarya Emniyet Müdürlüğü, 23 Projeyi Hayata Geçirdi

Sakarya Emniyet Müdürlüğü, güvenlik hizmetlerine toplumun katılım ve desteğinin sağlanması amacıyla 23 sosyal projeyi başarıyla hayata geçirdi.

Polis-halkla ilişkileri geliştirmek isteyen Sakarya Emniyet Müdürlüğü sosyal projelerle göz doldurdu. Vatandaş memnuniyetini artırmak için 2008 yılında Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü kuruldu. Müdürlük kısa bir sürede 23 sosyal projeyi hayata geçirerek polisle-halkı yakınlaştırdı.

Takdire Değer Bir Hareket

Polis hazırladığı projelerle özel teşebbüsün desteklenmesinden bireysel silahsızlanmaya, çocuk ve öğrencilerin güvenliğinden mahalle projesine kadar her kesimin sorunlarına el atarak büyük takdir topladı.

Sakarya Valisi Hüseyin Atak, polisin gerçekleştirdiği sosyal projelerin çok önemli olduğunu belirterek, "Bu projeler polisle-halk arasındaki ilişkiyi kuvvetlendirdi. Polisin sosyal konulara duyarsız kalmaması ve çok geniş alanda ürettiği projelerle topluma katkı sağlaması takdire değer bir harekettir." dedi.

Projeler!

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği sosyal projeler şunlar: "Özel Teşebbüsü Destekleme Projesi, Kır Çiçekleri Projesi, Polis-Halk El Ele Doğa Yürüyüşü Projesi, Gelin canlar Bir Olalım Projesi, Bizim Mahalle Projesi, Evimin polisiyim Projesi, Gücümüzü Sizden Alıyoruz Projesi, Gönüllü Kaliteli Yaşam Projesi, Daha Güvenli yaşam Projesi, Suç Önleme Projesi, Holiganizme Hayır Projesi, Bireysel Silahsızlanmaya Hayır Projesi, çocuklarımızı Sokağa Mahkum Etmeyelim Projesi, Çocuklar Geleceğimiz Çocuklarımıza Sahip Çıkalım Projesi, Kazasız Günler İçin Polis-Şoför El Ele Projesi, Denetime 1-0 Önde Başla Projesi, Trafik Bir Kültürdür Yaptırıma hayır Projesi, Okul Geçit Görevlisi Projesi, Maddeye Değil Hayata bağlıyım Projesi, Polis Olmak İstiyorum Projesi, Her Sınıfa 20 Kitap Projesi, Güvenli Okul ve Eğitimi Projesi, Okul Polisliği Projesi."

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]